Till hösten kommer grupperna att spela upp i Stora Teatersalen på Växhuset den 2 december, "Teater Olivers Kavalkad". Ungdomsgruppen, Mellangruppen, Barngruppen, Klassiska gruppen och smakprov på "Bye bye baby".  


Alla på en och samma gång! En kul dag då alla får träffa varandra och se på varandras föreställningar och ALLA är välkomna!


Vi kommer även att ha en "Julavslutning" samma dag för att knyta ihop hösten och samtidigt informera om vad som händer på Våren 2018! 


"Bye bye baby" spelas av Teater Oliver, 7 stycken ungdomar i åldern 12-17 år. Skriven av Åsa Lindholm för LÄNK. Spelas upp  2-3 juni 2018 av projektgruppen i regi av Sofia Hansson. Biljetter, affischer kommer ut i april/maj 2018.


Föreställningen handlar om
ett gäng ungdomar som försöker hitta sin plats i samhället. Där media styr över deras liv. Att allt som sägs eller skrivs i media är sanning, de kan inte längre skildra mellan verklighet och media (Facebook). Det handlar även om att försöka frigöra sig från just sociala medier. Att hitta sig själv. Det vi vill förmedla är att Facebook är roten till många ungdomars lidande. Vi kan leva i verkligheten och lyssna till oss själva. 

Vi loggar ut.